Home / Lessen / Autorijschool Vrancken – Eindhoven

Autorijschool Vrancken – Eindhoven

Is jouw zestiende verjaardag alweer minimaal een halfjaar geleden en woon je in Eindhoven of omgeving? En ben je het zat steeds je ouders te moeten vragen je overal heen te brengen met de auto? Dan moet je bij autorijschool Vrancken zijn. Daar kun je alles leren om zelf veilig de weg op te kunnen.

Je theorie-examen kun je online voorbereiden. Je hoeft er dus de deur niet voor uit. Waar je wel de deur voor uit moet, zijn de praktijklessen. Rijschool Vrancken leert je met behulp van de Rijopleiding In Stappen (RIS) veilig rijden. Met deze methode krijg je niet alleen praktijklessen, maar ook tussentijdse toetsen. Een deel daarvan vindt zelfs plaats bij het CBR, door een examinator van het CBR. Zo ben je optimaal voorbereid op het echte examen.

Als je van keuze houdt, moet je eens op autorijschool-vrancken.nl kijken. Je kunt kiezen voor een pakket waarbij de theoriecursus, rijlessen en een examen inbegrepen zijn. Heb je meer lessen nodig dan in het pakket zitten, dan kun je een vervolgpakket nemen. Maar je kunt ook kiezen voor losse lessen. Een losse theoriecursus en losse examens zijn natuurlijk ook mogelijk.

Wil je het eerst weten of autorijden je wel ligt? Begin dan met een proefles, dan ben je er zo achter. Kortom, is het tijd om je rijbewijs te halen? Kijk dan op autorijschool-vrancken.nl voor een rijopleiding op maat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>