Home / Rijbewijs / Binnen no-time je aanhanger rijbewijs

Binnen no-time je aanhanger rijbewijs

Van plan met een aanhanger of caravan op pad te gaan; maar heb je daarvoor niet het nodige rijbewijs? Je aanhanger rijbewijs halen kan snel en gemakkelijk zodat je in no-time veilig de weg op kan met je aanhanger!

Vroeger kreeg je bij het behalen van je rijbewijs gratis je E-rijbewijs erbij. Het is tegenwoordig niet meer zo dat als je een rijbewijs hebt je ook met aanhanger mag rijden; je moet een speciaal aanhanger rijbewijs halen om hiermee te rijden. Alleen als je aanhanger minder dan 750 kilo weegt mag je er ook zonder E-rijbewijs mee rijden.
Je hebt een speciaal aanhanger rijbewijs nodig als de auto en de aanhanger samen meer dan 3500 kilo zijn of als de aanhanger meer weegt dan de ledige massa van het trekkende voertuig.

Rijschool van den wildenberg biedt lessen in het rijden met aanhanger en speciale lessen in het rijden met een caravan. Er zijn drie pakketten voor je E-rijlessen. Je kunt kiezen uit een pakket met 3, 6 of 9 uur les inclusief het examen. Een pakket heb je al vanaf €399,00!

Voorafgaand kun je een intest doen zodat de rijinstructeur kan inschatten hoeveel lessen je ongeveer nodig zal hebben. Je kunt ook een speciale caravantraining nemen van 2 uur waarbij je meteen leert hoe je je caravan moet manoeuvreren op de camping. Je kunt er zelfs voor kiezen om met je eigen caravan-auto combinatie rijden zodat je meteen weet hoe het voelt om te rijden met je caravan.
Vraag vandaag nog naar de mogelijkheden bij rijschool van den Wildenberg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>