Home / Lessen / Motorrijles

Motorrijles

De droom
Je hebt er vast wel eens over gedroomd: motor rijden. Heerlijke ritjes door prachtige landschappen, langs de filerijdende auto’s scheuren, terwijl je dat heerlijke zware geluid hoort van je eigen motor. Waarom ben je eigenlijk nog steeds niet begonnen met lessen?

De procedure
Alvorens je je motorrijbewijs krijgt, moet je slagen voor je theorie-examen en voor twee praktijkexamens. Het ene praktijkexamen gaat over voertuigbeheersing, het andere heeft als onderwerp verkeersdeelneming. Afhankelijk van je leeftijd kun je examen doen voor de A1-, A2- of A-motor. Jonger dan 20? Dan doe je praktijkexamen voor de A1-motor. Dit is de lichtste motor: tot 125cc en maximaal 11 kW. Ouder dan 20? Dan kun je gelijk opgaan voor de zwaardere motor (A2) met een vermogen van maximaal 35kW. Als je ouder bent dan 24, kun je ook gelijk examen doen voor een A-motor met onbeperkt vermogen.

Speciaal op jou aangepast
Bij rijschool Van den Wildenberg in Eindhoven bepaal jij je eigen tempo en lesprogramma. In overleg met de instructeur wordt gekeken wat je vaardigheden zijn en wat je nog bij moet leren. Met als enige doel: jou aan dat felbegeerde motorrijbewijs helpen!

Gratis proefles
Nog niet overtuigd? Kom dan eens langs voor een vrijblijvende proefles! Je ervaart dan precies hoe het gaat en na afloop vertelt onze instructeur je wat voor jou het beste plan is en wat de kosten daarvan zijn. Kijk op www.rijschoolvandenwildenberg.nl voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>